Boerderijkip

DE BOERDERIJKIP

BOERDERIJKIP is een Hollandse Scharrelkip met meer smaak en een beter leven. De BOERDERIJKIPPEN zijn van een langzaam groeiende ras: de Hubbard. Dit ras is een kruising tussen een bruine hen en een witte haan en hebben sterke genen. Het vlees komt van dieren die worden gehuisvest in stallen waar het dag- en nachtritme is gewaarborgd.

EEN PRETTIGER LEVEN

BOERDERIJKIPPEN hebben meer ruimte om te leven in de stal én in een overdekte vrije uitloop. Het natuurlijke scharrelen wordt zoveel mogelijk gestimuleerd dankzij het strooien van extra graan tijdens controlerondes en het plaatsen van balen stro voor extra afleiding. BOERDERIJKIPPEN hebben 24 uur per dag beschikking over water en voer. Het voer is overigens plantaardig, dat voor minimaal 70% uit graan bestaat. 

WEET WAT U EET

Wij vinden het belangrijk om de afkomst van de producten te kunnen achterhalen, zodat het welzijn voor mens en dier is gewaarborgd en u verzekerd bent van een verantwoord lekker stukje vlees. Alle BOERDERIJKIP producten zijn stuk voor stuk gecontroleerde kwaliteitsproducten met extra zorg voor duurzaamheid en diervriendelijkheid.

EEN GOEDE SMAAK

Het natuurlijke leefritme van de BOERDERIJKIPPEN, de gezonde plantaardige voeding en het feit dat BOERDERIJKIPPEN langzaam kunnen opgroeien, zorgen ervoor dat de BOERDERIJKIP een sterke, gezonde en vitale kip is. 

De goede leefomstandigheden van de BOERDERIJKIP zorgen ervoor dat het vlees meer smaak krijgen. Samen met het vakmanschap van de versspecialist verzekerd dit een ambachtelijke smaak wat zich duidelijk onderscheidt van regulier kipvlees en dat proeft u!

Wij draaien op Midmid