Geschenken bij Roy en Christel Ruiter

Abraham of Sara

Een Abraham of Sara is een leuke verrassing voor iemand die 50 jaar wordt. Een prachtig opgemaakte schotel waarbij wij rekening houden met uw specifieke wensen ten aanzien van de vleessoorten en het gewicht van de producten. Abraham of Sara is te verkrijgen vanaf: € 30,00. 

Vleesschotels

Wilt u eens een origineel cadeau weggeven, dan is een vleesschotel een goed idee. Wij maken kleurrijke vleesschotels, waarbij we rekening houden met het aantal personen en uw wensen t.a.v. vleessoorten en gewicht. Eventueel kan het vlees op een eigen schaal opgemaakt worden. Ook is het leuk om een extra aanvulling erbij te doen in de vorm van een fles wijn of een ander toepasselijke aanvulling. De prijs van deze schotel is afhankelijk van uw wensen. Tip: Een vleesschotel is ook een leuk kerstpakket!  

Cadeaubon

Verras eens iemand met een cadeaubon van uw slager. De ontvanger kan geheel naar eigen keuze een lekker stukje vlees, salade of gourmetschotel uit kiezen. De hoogte van het bedrag bepaalt u zelf. De cadeaubon wordt geleverd in een fraaie envelop.

Een cadeau dat altijd in de smaak valt!

Wij draaien op Uw Slager